Russische media blootstelling Russisch leger is momenteel de meest mysterieuze Stealth Cruise Raket

通过admin

Russische media blootstelling Russisch leger is momenteel de meest mysterieuze Stealth Cruise Raket

Russische media blootstelling Russisch leger is momenteel de meest mysterieuze Stealth Cruise Raket

Russische media hebben onlangs Rusland een mysterieus wapenprogramma blootgelegd dat "Product 506" wordt genoemd. Dit is een precisie stealth cruise raket gemonteerd door de strategische bommenwerper. De vorige Russische ambtenaar heeft nooit genoemd. Volgens het Russische "Nieuws" gerapporteerd op 10 november heeft het rapport gevonden dat een van de "meest dichte" wapensplannen in Rusland, de details van het zogenaamde "product 506".

Dit is een Super Precision Stealth Cruise Raket ontwikkeld voor de Russische militaire strategie-bommenwerper.

Deze unieke niet-nucleaire stealth raket heeft nooit genoemd in het offici?le rapport en de spraak van Rusland, en het is nog niet. Volgens rapporten is het mogelijk om het "product 506" "-product 506" in te voeren dat belangrijke doelen van duizenden kilometers van duizenden kilometers kan aanvallen, zal de wapenbibliotheek van figuur -160m en figuur-95m strategische bommenwerpers binnenkomen.

De Russische militaire deskundige Dmitry Burtenkov zei dat het nieuwe "product 506" Missile-project tegelijkertijd wordt uitgevoerd met de moderne upgrade-kaart -160m bomber, en de raket kan ook op andere bommen voorkomen. Het potenti?le bergplatform kan een kaart -95ms of zijn upgrademodel zijn, dat de waarschijnlijkheid van een supersonische bommenwerper niet uitsluit voor figuur -22m3m supersonische bommenwerper. Volgens het rapport is het Russische leger momenteel uitgerust met een moderne raket op afstand in het Russische leger. Naast de X-55 die kan worden uitgerust met een nucleaire kernkop, betreedt u de eeuw en heeft u een X-555 niet-nucleaire hoge precisie-cruise raket ontwikkeld die de navigatie- en strike nauwkeurigheid verbetert.

Daarnaast is er een nieuwere kH-101/102-serie Cruise Raket, die stealth-technieken gebruikt die minder dan 10 meter van duizenden kilometers zijn. (Editor: Chen Yu, Ren Lin) Delen Laat meer mensen zien.

关于作者

admin administrator