Sevely Crack Down on Network Inbryement Piratery, Shanghai Focus op deze velden

通过admin

Sevely Crack Down on Network Inbryement Piratery, Shanghai Focus op deze velden

Sevely Crack Down on Network Inbryement Piratery, Shanghai Focus op deze velden

Originele titel: Sevely Crack On Network Inbryement Piraterij, Shanghai Focus op deze gebieden volgens de nationale auteursrechtpartijen, het ministerie van Industrie, Ministerie van Openbare Veiligheid en de Nationale Netto Trambus, enz. Netition Office, Municipal Public Security Bureau, Municipal Communications Administration , Municipal Travel Research Bureau en de City of Civil Travel Law Enforcement Team, lanceerde volledig een speciaal bestuur van netwerkinbreukpiraterij "Jian Wang Action". Deze speciale actie richt zich op het internet Audiovisuele, online games, online onderwijs en andere hete problemen, gericht op audiovisuele werken, e-commerce-platforms, sociale media, online onderwijs, enz. Speciale rectificatiewerkzaamheden.

Inclusief de speciale rectificatie van het copyright van audiovisuele werken, kraakt op korte video, film, streaming, enz. Ongeautoriseerd netwerkbreukgedrag; Voer speciale rectificatie uit van e-commerce platform, focus op online winkel inbreuk gepirateerd producten, gericht op gelijkenis Online winkel met behulp van piraterij foto’s, muziek, korte video, kunstlettertypen, enz. Het inbreukgedrag van de inbreukpiraterij in het onderwijs is niet bevoegd om het leerplatform "Learning Power" in het studieplatform te communiceren.

Het Municipal High School Signal Bureau zal gezamenlijk de kracht van de macht van de stad delen, het gemeentelijke netwerk Copyright Control-mechanisme spelen, zich houden aan de combinatie van de wet en zelfdiscipline, uitgebreide toepassing, waarschuwing, bestelbehoefte, enz., En verhogen de Administratief toezicht op het gedrag van het netwerkbreuk, versterking "De twee methoden zijn verbonden en de inbreuk op de inbreuk op het misdrijf zal tijdig worden onderzocht om het openbare veiligheidsorgaan te onderzoeken.

Tegelijkertijd, versterken de verantwoordelijkheid van de onderneming, dring er bij de onderneming op aan om het mechanisme van het interne auteursrechtbeheer te verbeteren, zelfonderzoek en zelfcorrectie, en het recht om actief te klagen, en actief verdedigen volgens de wet.

(Editor: Zhao Guangxia, Song Xin Rui) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.

关于作者

admin administrator